Om ossLitt å henge fingrene i
I løpet av 2017 leverte vi løsninger til over 1000 arrangementer. Fra den minste private bursdag til de største firma-events. I tillegg til daglig leder og 2 faste medarbeidere jobber mange mennesker på time- og honorarbasis for å gjennomføre leveransene: Underholdere, sjåfører, vakter, ansiktsmalere etc.
Hvor finner du oss?
Vi holder til 35 kilometer fra Oslo sentrum. Vi er lokalisert i Gjerdrum kommune, kun 5 minutter fra E6 avkjøring Kløfta. 

Etableringen av firmaet.
Barnas Dag AS ble etablert av Yngvar Gregersen i 2003. 
Yngvar hoppet av som leder i IT-bransjen for å bli klovn på heltid. Det skulle vise seg at kundene hadde mange behov i dette markedet. Barnas Dag AS er i dag en av de største aktørene i sitt segment, med tusenvis av gjennomførte arrangementer i læringskurven. 

Forretningsideen
Den grunnleggende forretningsideen er å levere «det som gjør den store dagen enda større», enten du skal arrangere et veldig stort eller bitte lite arrangement. Vår jobb er å bidra med det vi kan, slik at du lykkes med ditt arrangement. Virksomheten skal også utvides og videreutvikles kontinuerlig basert på kundenes egne ønsker og behov.

Vårt marked
Våre kunder er bedrifter, foreldre som skal arrangere private fødselsdager, butikker, tv-produksjon, kjøpesentre, barnehager/skoler, hoteller, handelsforeninger, sentrumsdager, festivaler, idrettslag etc. Vi er også underleverandør til flere av landets ledende event-, booking- og reklamebyråer samt andre virksomheter som ønsker å skape hyggelige opplevelser for sine kunder og ansatte.Vi bidrar med det vi kan, slik at ditt arrangement
blir en suksess !