Gruppeaktivitet
Teambuilding

Det handler mest om å ha det moro. Sammen. 
Vi leverer gruppeaktiviteter til teambuilding.  Vi har masse utstyr som er velegnet til å lage uhøytidelige, morsomme, engasjerende, enkle eller krevende gruppeaktiviteter som kan organiseres på ulike måter.​

Uhøytidelig 5-kamp? Aktiviteter med fokus på samarbeid, kommunikasjon, kreativitet, styrke, presisjonVi tar utgangspunkt i hva du ønsker deg, så bygger vi derfra. Vi kan arrangere aktiviteter for en enkelt gruppe,  eller for mange team. Kanskje kåre en vinner, for moro skyld.  Noen få aktiviteter, eller veldig mange.

1. Vi kan levere løsninger der dere er.  Hos bedriften, på hotellet, skolen, utendørs eller innendørs.

2. Du og dine kan komme til oss.
Vi er lokalisert på en gård kun 20 minutter fra hotellene på Gardermoen med utearealer som har plass til gjennomføring av mange forskjellige aktiviteter. 

3. Vi er også underleverandør til eventbyråer, hoteller og firmaer som tilbyr teambuilding. Har man allerede satt i gang prosesser med forankring av f.eks verdigrunnlag og målsettinger vil det være naturlig at firmaet man allerede benytter styrer prosessen for gjennomføringen av gruppeaktiviteter og at vår leveranse er underlagt dette prosjektet. 


 
Gruppeaktiviteter og teambuilding kan leveres
- der du er
- på hotellet 

- hos oss

 Passer for
- Bedrifter
- Bursdager
- Utdrikninglag
- Skoleklasser
- Studenter
- Idrettslag
Last ned en oversikt over noen  av våre aktiviteter